Φιλοσοφία Συσκευασίας

Η κάθε συσκευασία εκτός από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά έχει έναν και μοναδικό μεγάλο στόχο:
ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
Τα χρώματα και οι γραμματοσειρές που επιλέγουμε στις μακέτες συσκευασίας αφενός εντυπωσιάζουν και αφετέρου προσελκύουν την προσοχή των καταναλωτών, οποίοι απέναντι σε ένα ωραίο σχέδιο ή στη χρήση ποιοτικών υλικών θα αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο προϊόν.
Η κάθε μακέτα θα βρίσκεται σε αρμονία με το εταιρικό προφίλ της επιχείρησης και θα προσδίδει την απαιτούμενη αίγλη στην προβολή της.

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το λογότυπο ή τη μακέτα που επιθυμείτε σε όλα τα μεγέθη συσκευασιών (τσάντες, κουτιά, ειδικές συσκευασίες).
Κατασκευάζουμε ειδικές και πρωτότυπες συσκευασίες που έχει ανάγκη η επιχειρησή σας.
Οι χάρτινες συσκευασίες μας διακρίνονται για τη φαντασία και την καλαισθησία τους, όπως επίσης και για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής τους.
Έχουμε σχεδιάσει και σήμερα είναι στη διάθεση σας αρκετές νέες σειρές από κουτιά ζαχαροπλαστικής και πίτσας.Σχεδιασμός Εντύπων

Ο σχεδιασμός ενός διαφημιστικού εντύπου έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση για την εταιρεία και τον εμπορικό στόχο της προβολής της.
Το εικαστικό του εντύπου βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το προφίλ της εταιρείας και του κοινού στο οποίο απευθύνεται ώστε να περνάει τη βασική πληροφορία.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, τα εξής:
Σχεδιασμό και εκτύπωση εντύπουκάθε είδους (κατάλογος, flyer, εταιρικό έντυπο, προωθητικό έντυπο)
Σχεδιασμό εμπορικής μακέτας και προώθηση προιόντος.
Σχεδιασμό και εκτύπωση χάρτινων συσκευασιών κάθε είδους.